Puppetry of the Penis

Succén ”Puppetry of the Penis” till Sverige!

Puppetry-1440X600

Har du aldrig sett Genital Origami?
Vill du ha en årets märkligaste upplevelse?
Vill du skratta tills du tappar andan?
Då ska du gå och titta på Puppetry of the Penis!

Puppetry of the Penis kom 1997 till då komediproducenten Simon Morley tillverkade en konstkalender med vad han själv kallar penis-installationer. Konstigt nog blev kalendern ingen succé, För att hinna sälja av dem innan de blev inaktuella skapade han hastigt en föreställning tillsammans med kompisen David Friend där de återskapade kalendern live. Puppetry of the penis var född.

Debuten på Melbourne International Comedy Festival 1998 blev en omedelbar succé och snart turnerade de över hela Australien för utsålda hus.
År 2000 medverkade de på Edinburgh International Fringe Festival. Återigen blev det succé med påföljande turné i UK. En producent från West End blev nyfiken på föreställningen och då kvinnan bredvid honom skrattade så att hon kissade på sig tog han showen till West End i London där den gick i 6 månader. Ryktet spred sig och showen sågs även av kändisar som Hugh Grant, Elton John och paret Beckham.

Så vad kan ni vänta er?
Två nästan nakna män (de har faktiskt skor på sig) som ”skulpterar” sina nedre regioner i den konstform de kallar ”Genital Origami”. Genom att dra, tänja och trycka skapar de fantasifulla ”penisskulpturer” som även visas simultant på en stor videoskärm om ni inte råkar sitta på första raden.

Varje ”installation” har fått ett namn, i showen ni ska få se ingår exempelvis: Eiffeltornet, Loch Ness monstret, Pelikanen och deras klassiker Hamburgaren. Showen innehåller också oemotståndliga ”penis-imitationer” föreställande bland andra Yoda, Miley Cyrus och Kim Kardashian. Det vill ni inte missa!

Puppetry of the penis är den perfekta föreställningen för:
Tjej/Killgänget
Fira din skilsmässa – eller varför inte ryta isen på första dejten
Ta med din partner på en oförglömlig show

Vi förstår att titeln på föreställningen kan låta lite märklig men du behöver inte vara orolig. Detta är inget annat än en hysteriskt rolig och faktiskt helt sexfri humorföreställning med två nästan nakna män på scenen.

VARNING!
Föreställningen innehåller spår av nötter!

Föreställningslängd: 90 min inkl. 20 min paus

Åldersgräns: 13 år

Presenteras av Besterman

Info och bokning

Läs mer

Bilder och filmklipp och ännu mer information om föreställningen får du på Showtic.se.

Boka biljett

Försäkra dig en plats!
Boka dina biljetter redan idag via showtic.se

Boka fr. 495:-