TÅGSTATION FÖR TRE

En komedi på ryska.
Spelas endast den 11 oktober kl. 19:30

Vad skulle hända ifall människor som annars aldrig skulle träffas, befinner sig på en och samma plats samtidigt? Dessutom råkar de sitta vid samma bord... Vad skulle hända om man på scenen sammanförde en oerhört stilig estet, en av landets roligaste skådespelerskor och en duktig bartender?

I en utomordentligt rolig föreställning krockar en värld av glitter och glamour med det ryska samhällets riktiga problem. En historia som handlar om det som händer idag – om alla farhågor och förhoppningar. Med spänning väntar man på vad ett sådant udda möte kan leda till, där Hans Majestät Slumpen spelar en viktig roll. All denna blandning formar ”Tågstation för tre” – en smart och rolig föreställning.

Ni kommer att bjudas på en komedi med färgstarka personligheter som skapar en atmosfär som genomsyras av kärlek och hat och där spänningen varar till sista ögonblicket. Karaktärernas olikheter skapar en mänsklig cocktail av passion, alkohol och dåligt samvete samt ett ständigt hopp om att lyckan väntar bakom nästa hörn.

Föreställningen spelas på ryska

Föreställningslängd: ca 2 h och 20 min inklusive paus

 

Info och bokning

Läs mer

Bilder och filmklipp och ännu mer information om föreställningen får du på Showtic.se.

Boka biljett

Försäkra dig en plats!
Boka dina biljetter redan idag via showtic.se

Boka fr. 525:-